VF LIBRIS
John McFarland

John McFarland

John S. McFarland najpoznatiji je po svojim horor romanima i pričama. Njegov prvi roman, “The Black Garden”, objavljen je 2010. godine, a njegove priče objavljivane su po časopisima poput “The Twilight Zone Magazine”, “Eldritch Tales”, ”National Lampoon”, “River Styx”, “Tornado Alley”, u šest antologija, između ostalog i u “A Treasury of American Horror Stories”, zajedno sa pričama Stephena Kinga i H. P. Lovecrafta. Kao gostujući professor predaje fikciju na sveučilištu Washington u St. Louisu.

“Annette, velika dlakava mama” njegov je prvi dječji roman, a njegov nastavak “Annette, velika dlakava baka” izlazi uskoro.

Brenna Hansen – ilustreatorica

Brenna je zavoljela crtanje od trenutka kad je shvatila što su bojice, a obitelj je uvijek podupirala njen talent, pa je stoga još kao mala naslikala mnogo slikovnicama u kojemu su jednorozi, životinje, vilinske princeze igrale glavne uloge. Završila je umjetnički fakultet u Memphisu i većinu vremena provodi crtajući ilustracije za mlade. Koristeći digitalne metode u kombinaciji sa tradicionalnim stvara čudesne ilustracije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Živi u St. Louisu sa mužem, dvoje djece i zamorcem koji ima običaj bježati od kuće. Kad ne crta bavi se šivanjem, traženjem zanimljivih sitnica po dućanima, sate provodi u knjižnici, voli ići u prirodu i isprobavati hranu koju do tada nije jela.

© 2018  - Polica privatnosti

designed and developed by Insertioweb