VF LIBRIS
Dragi naši!
 
Prije svega dobrodošli na naše stranice i nadamo se kako ćete uživati u našim knjigama. Mi svakako uživamo stvarajući ih i gajimo apsolutno roditeljski ponos prema svakoj od njih.
Ovaj mali književni kutak osmišljen je za “brbljanje o knjigama”. Namjeravamo objavljivati razgovore s autorima, namjeravamo promovirati knjige (ne samo one koje mi objavljujemo, već knjige općenito), komentare čitatelja… ništa vezano za knjige nije nam strano. Stoga nam se javljajte sa pitanjima i savjetima, preporučajte nam knjige, govorite o knjigama i prije svega – čitajte! A onda nam pričajte o tome. Rado ćemo porazgovarati. Najbolja pisma i komentare objavljivat ćemo u ovom književnom kutku.
 
Također možete nas kontaktirati preko naše FB stranice
ili Twitter

Novosti 2

Evo što autori kažu o našim izdanjima: https://twitter.com/NotAPipePub/status/1123036562051162113 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=795851367445260&id=100010612127541

Pročitaj cijeli tekst »

Novosti 1

Krasne novosti – knjiga koja uskoro izlazi u izdanju VF Librisa “Zelena” finalist je natječaja #WishingShelfBookAward http://www.thewsa.co.uk/finalists2018/ Također, sjajni, duhoviti, nenadmašni Benjamin Gorman, autor nevjerojatne crne komedije “Zbir naših bogova” ima novu knjigu http://www.notapipepublishing.com/artists#/dont-read-this-book a sretni smo i što možemo najaviti kako je njegova “Digitalna oluja” upravo izašla iz tiska.

Pročitaj cijeli tekst »