VF LIBRIS

VF Libris mala je izdavačka kuća koju vodi par književnih entuzijasta koji sebe karakterizira kao onu podvrstu ljudi koji “dišu knjige”. Ako ste i vi jedni od nas – dobrodošli! Zastanite i predahnite, ovo je mjesto za vas.

Stacionirani smo u Samoboru, najljepšem malom gradu na kugli zemaljskoj, ali smo otvoreni prema cijelom svijetu. Stoga su i naši autori iz čitavog svijeta (SAD, Velike Britanije, Ukrajine, Australije, Ugande.. ah, da, i Hrvatske).

Naš cilj je stvarati knjige koje volimo – jer ako ih volimo mi, voljet ćete ih i vi. Objavljujemo niz žanrova, isključivo fikciju, ali javna je tajna da su nam ljubav dječje knjige. Jednostavno im ne možemo odoljeti! One stvaraju ljude poput nas čitače/pisce/zaljubljenike u pisano slovo. Kako ne voljeti izvor sve te ljepote?

Naravno, na našim stranicama naći ćete krimiće, ljubiće, omladinske, pustolovne, horor, SF, špijunske i još mnogo toga. Ako je knjiga dobra manje je bitna tema; ljepota riječi je ono što zavodi. Stoga… život je kratak, uživajte u ljepoti!